|
Nie jesteś zalogowany. Pisać posty możesz dopiero po zalogowaniu. |
||||||
| Strona główna forum | Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Oznacz Fora Jako Przeczytane | Kontakt |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Ja w tej chwili mam fotelik z firmy TAKO, kosztował 100zł. Fotelik jest do 13 kg, wiec nidlugo bede musial kupic nowy myśle , że pozostane przy tej firmie
|
|||
|
|||
|
My mielismy Romera, teraz mamy Concord. Jest przewiewny !
|
|||
|
|||
|
[left]Mi też w dwóch fotelikowych sklepach doradzali najpierw Romer King Plus na 9-18 a potem Concord na 15-25. Na new born 0-13 Maxi cosi nadal jest bardzo bezpieczny ok, choć jest to model dosyć stary. Generalnie jest tak, że na każdy przedział wiekowy potrzebna jest inna firma fotelików. Nie ma jednej firmy,z którą można przejechać od 0 do .....Najlepiej udać sie do sklepu z fotelikami i tam się dowiedzieć. Np. Maxi Cosi TOBI 9-18 są problemy z montowaniem w samochodach niemieckich, volvo i fordach -mówię o takich 2004+, mają za krótkie pasy. Poza tym materiały jakościowo nie są z super półki. Kolor Red Tune został zupełnie wycofany bo się mega nagrzewał w słońcu, i był niemal sztywny i bardzo nieprzyjemny. Dodatkowo jest to fotelik mały - wąski, więc zimą dziecko nie ma tam za wygodnie.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez COCO_OO : 29-03-10 o 13:38. |
|
|
|||
|
|||
|
Ja bym poleciła fotelik Nurse, jest tani i solidnie wykonany. Jak dotąd nie było z nim nim żadnych problemów
![]()
|
|||
|
|||
|
a mysmy dostali troche pieniazkow w prezencie wlasnie na ten cel
wiec zastanawiam sie nad KIDDY COMFORT Pro 9-36kg i chcialabym zapytac czy ktos moze ma taki fotelik wiem jest cholernie drogi ale podobno mega bezpieczny a podobno jak chodzi o foteliki samochodowe to lepiej nie oszczedzac...

Wygląd liniowy