Pod jaka postacia dodajecie zoltko do zupki? Czy gotujecie jajko na twardo, i obieracie z bialka, czy gotuje sie jajko na miekko, i zoltko sie wlewa? Pomozcie, bo chce podac Olivce jutro pierwszy raz zolteczko, i nie wiem za bardzo w jaki sposob! Z gory dzieki za porady. Agata I Olivia 27.07.04
3 odpowiedzi na pytanie: Zoltko do zupki
Re: Zoltko do zupki
Jajko gotuje się na twardo.
Marta i Mat 26.10.2003
Re: Zoltko do zupki
Absolutnie nie wrzucaj surowego zoltka! Najpierw ugotuj cale jajko na twardo, wyjmij zoltko i wymieszkaj z zupka.
W ten sposob unika sie zakazenia salmonella.
Re: Zoltko do zupki
Jajco na twardo, wydobywam z białka, rozdrabniam i dodaje do zupki.
Pozdrawiam
Lilianka
Znasz odpowiedź na pytanie: Zoltko do zupki