badania i kolejne starania

Postów wyświetlanych: 3 - od 1 do 3 (wszystkich: 3)
  • Autor
    Wpisy
  • #77644

    sylviaa

    Poniewaz w watku dla starajacych sie nikt mi jeszcze nie odpisal postanowilam napisac to samo tutaj moze tu znajdzie sie ktos co powie mi o moich wynikach badan i kolejnych staraniach.

    Poroniłam 24 lutego w 10 tygodniu ciazy ale ciaza obumarla wczesniej nie mialam tez zabiegu dostalam tylko tabletki poronne. W tej chwili jestem juz po jednej @ i czekam na druga ktora ma sie pojawic za tydzien.
    Zrobilam w 20 d.c. sobie pare badan tylko zupelnie nie wiem czy sa dobre jesli ktos moze mi napisac czy sa dobre bede bardzo wdzieczna :
    – toxoplazmoza IgM 0,243 (przeciwcial w tej klasie nie stwierdzono) IgG 2 ( przeciwcial w tej klasie nie stwierdzono),
    – cytomegalia – przeciwcial IgM nie stwierdzono,
    – hormony tarczycy TSH 1,47 (0,25-5,0),
    FT3 5,25 (4,0-8,3), FT4 11,21 (9,0-20,0),
    – p. prolaktyny 24,29 (5-35)
    – estradiol 184,16 ( tu mam podane 4 linijki jakichs wartosci referencyjnych nie wiem ktore mam podac)
    – testosteron 0,42 (0,1-0,9)
    – progesteron 14,53 ( i tu rowniez mam podane 4 linijki wartosci referencyjnych i nie wiem co mam wpisac)

    Teraz zastanawiam sie ile cykli mam odczekac 3 czy wystarcza moze 2. Czuje sie dobrze i mysle ze jestem juz gotowa zeby zaczac starac sie o dzidzie a co wy o tym myslicie ?

    Sylviaa

    Sylviaa

    #1039606

    kaja26

    Re: badania i kolejne starania

    wyniki wyglądają na dobre, na strających się jest vademecum dla strających się ,tam są wszystkie badania, a co na strania Twoj gin? ile kazał odczekać?

    22 cykl



    #1039607

    Anonim

    Re: badania i kolejne starania

    Jak dla mnie to wyniki są super, a co do starań to myślę abyś jednak odczekała 3 cykle. Lepiej jeśli Twój organizm odpocznie i nowego dzidziusia przyjmie w szczycie siły.

    moja droga do cudu

Postów wyświetlanych: 3 - od 1 do 3 (wszystkich: 3)


Musisz się zarejestrować lub zalogować, żeby odpowiedzieć

Close