Bogracz-pyszne, szybkie i tanie

Postów wyświetlanych: 1 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
  • #26355

    anek

    Własnie dziś ugotowałam. A robi się tak :
    Na cebulce podsmażam kiełbaskę i boczuś pokrojone w większą kostkę. Zalewam wodą dodaje kostkę rosołowa, ziele ang, listek laurowy i dużo łagodnej czerwonej papryki w proszku. Gotuje z 15 min i dodaje kilka ziemniaków pokrojonych w większą kostkę. Gotuję do miękkości ziemniaków, zagęszczam wodą z mąka. I tyle…potem jem :-)))
    aha można dodac pieprzi-jak ktos lubi na ostro, a jak macie to świetne sa suszone grzyby-wrzucamy parę na początku .
    Smacznego :-)))

    Ania i Oleńka ( 26.04.2003 )

Postów wyświetlanych: 1 (wszystkich: 1)


Musisz się zarejestrować lub zalogować, żeby odpowiedzieć

Close