buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

Postów wyświetlanych: 15 - od 1 do 15 (wszystkich: 25)
  • Autor
    Wpisy
  • #68839

    mloda

    Widziałam te buciki i są dość tanie, czy kupujecie te butki, czy są dobre, czy maja znak zdrowej stopy?Ja juz mysle nad kupnem bucików na jesień, bartków nie kupie bo dla mnie sa za drogie. Oglądałam buciki GUFO i nie zauważyłam zeby miały wyprofilowaną podeszwe i nie wiem, moze wasze dzieci chodzą w tych bucikach i jestescie zadowoleni, proszę wiec o opinie.
    pozdrawiamy

    Młoda i Mateuszek

    #882461

    monikachorzow

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    ja jestem zadowolona.marcinek chodzi w sandałkach gufo.mają profilowaną podeszwe,usztywnianą kostke i są ze skórki.posiadają atest.na jesień z całą pewnością też mu kupie gufo albo melania z ccc.
    przechodziłam ostatnio w centrum handlowym obok sklepu bata i zaskoczyły mnie przeceny bucików dla dzieci -sandałki bardzo ładnie wykonane za 30 zł ….półbutki za 50 zł…może wstąpie jeszcze zobaczyć tam -to tak nawiasem mówiąc.
    ale ccc też mają ok buciki.

    Monika i Marcinek (15.01.04)



    #882462

    mamagacka

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    Kupiłam Julce Gufo 2 tygodnie temu i jak dla mnie są super – usztywniona piętka, profilowana i miękka podeszwa, szerokie czubki, środek na pewno skóra, wierzch – wygląda, że też. Słyszałam, że podobno wierzch tych bucików – pomimo tego, co pisze producent – nie jest skórzany, bo podobno szybko ścierają się i widać, że to skóra nie jest. U nas nie ma problemu ze ścieraniem czubków, bo mamy sandałki z odkrytymi palcami i ogólnie mogę je polecić jako naprawdę dobre dla dziecka, a także w przystępnej cenie. Nasze kosztowały 39,90.

    Duża buźka

    Mama Gacka i Julka (01.03.2004)

    #882463

    chilli

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    już niejednokrotnie polecałam obuwie Bata – kolekcje dziecięce kosztuja w regularnych cenach od 59zł do 119 i jest w czym wybrac.

    #882464

    ika

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    Monika polecam BATĘ – naprawdę – za 69 zł kupiłam Młodemu 2 pary bytów – po prostu suuper – z 2 letnia gwarancją na każda parę ( wiadomo, ze tyle żadne dziecko nosić ich nie bedzie a trwałość naprawdę świetna) Sandałki calutkie ze skórki wewnątrz i zewnątrz z antypoślizgową podeszwą, profilowane za 39 zł i buciki na jesień , przesiczne za 30 zł o nr większe. A sobie kupiłam super buciki za 59 zł. Od tej chwili baardzo polecam batę.

    ika i Igor 01.04.2004

    #882465

    monikachorzow

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    od zawsze w bacie ceny były kosmiczne więc nawet nie wchodziłam ale na wystawie zobaczyłam te sandałki i az mnie zamurowało.w poszukiwaniu butków jesiennych najpierw skocze tam a potem dopiero do ccc.

    Monika i Marcinek (15.01.04)



    #882466

    majarzeszow

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    ja kupilam wczoraj, teraz sa przeceny tych bucikow. super sa !!!!

    maja i

    Adaś

    #882467

    lettka

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    Mój Kacper ma sandałki z gufo i myślę, że są ok. Ale z tego co wiem, to skórę mają wyłącznie w środku a na zewnątrz ekologiczną. Moj Kacper ma problemy z poceniem się stópek i na jesień kryte butki kupię mu całe ze skórki. Póki co lata w gufo bo ma w sandałakch przewiew i nieskórzany wierzch nie przeszkadza.

    Kacperek 06.06.04

    #882468

    mloda

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    A czy maja jakiś atest, znak zdrowej stopy?
    pozdarwiamy

    Młoda i Mateuszek

    #882469

    cait

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    Nie polecam – mamy sandalki z paskiem ochraniajacym palce. Ten pasek juz ma wierzchnia warstwe starta. W srodku szyte jakas ?zylka? bo ostre i bez skarpetek nie da sie zalozyc.

    Oddajcie mi polskie literki!!!!!


    Cait + Alka (15 stycznia 2003)



    #882470

    agakuba

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    Jak do tej pory jedynie na zimę bylismy zaopatrzeni w BARTKI a tak poza tym to albo MELANIA albo GUFO i póki co nie narzekam. Buciki są ładne, skórzane i mają wyprofilowaną podeszwę.

    Agnieszka z Emilką (14.08.2003)

    #882471

    miciumpa

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    Kupiłam sandałki GUFO i nie mogę narzekać.

    Kasia i Krzyś



    #882472

    beem

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    Hej! Przy kupowaniu zwróć uwagę na to co pisały dziewczyny: jaki materiał wewnątrz szczególnie (skóra?), czy sa profilowane, czy sa lekkie, i czy dobrze wykończone: tj. nie mają w srodku twardych zakończeń szwów, które mogłyby ocierać Mateuszka. Oczywiście standard to wysoka cholewka i szeroki czubek:-)) GUFO nie mają zdrowej stopy – w każdym razie nie ma ich na liście producentów obuwia, ogłoszonej oficjalnie przez CLPO w Krakowie.

    Beata + Szymek (25.04.2004)

    #882473

    beasia

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    myślę, ze te atesty tzw.”zdrowej stopy” niestety nie zawsze świadcza o tym, ze buciki są dobre dla dziecka-taki atest maja np. Befado, Zetpol i kilka innych podobnych firm, a butow tych chodzącemu dzeicku bym nie ubrała…

    Anulka 08.06.2004

    #882474

    eli25

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    Mój synek ma sandałki gufo. Fajne sa i dosyć tanie. Jestem z nich zadowolana nie narzekam.

    Julia i Gabi (01.04.2004)

Postów wyświetlanych: 15 - od 1 do 15 (wszystkich: 25)


Musisz się zarejestrować lub zalogować, żeby odpowiedzieć

Close