buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

Post贸w wy艣wietlanych: 15 - od 1 do 15 (wszystkich: 25)
  • Autor
    Wpisy
  • #68839

    mloda

    Widzia艂am te buciki i s膮 do艣膰 tanie, czy kupujecie te butki, czy s膮 dobre, czy maja znak zdrowej stopy?Ja juz mysle nad kupnem bucik贸w na jesie艅, bartk贸w nie kupie bo dla mnie sa za drogie. Ogl膮da艂am buciki GUFO i nie zauwa偶y艂am zeby mia艂y wyprofilowan膮 podeszwe i nie wiem, moze wasze dzieci chodz膮 w tych bucikach i jestescie zadowoleni, prosz臋 wiec o opinie.
    pozdrawiamy

    M艂oda i Mateuszek

    #882461

    monikachorzow

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    ja jestem zadowolona.marcinek chodzi w sanda艂kach gufo.maj膮 profilowan膮 podeszwe,usztywnian膮 kostke i s膮 ze sk贸rki.posiadaj膮 atest.na jesie艅 z ca艂膮 pewno艣ci膮 te偶 mu kupie gufo albo melania z ccc.
    przechodzi艂am ostatnio w centrum handlowym obok sklepu bata i zaskoczy艂y mnie przeceny bucik贸w dla dzieci -sanda艂ki bardzo 艂adnie wykonane za 30 z艂 ….p贸艂butki za 50 z艂…mo偶e wst膮pie jeszcze zobaczy膰 tam -to tak nawiasem m贸wi膮c.
    ale ccc te偶 maj膮 ok buciki.

    Monika i Marcinek (15.01.04)



    #882462

    mamagacka

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    Kupi艂am Julce Gufo 2 tygodnie temu i jak dla mnie s膮 super – usztywniona pi臋tka, profilowana i mi臋kka podeszwa, szerokie czubki, 艣rodek na pewno sk贸ra, wierzch – wygl膮da, 偶e te偶. S艂ysza艂am, 偶e podobno wierzch tych bucik贸w – pomimo tego, co pisze producent – nie jest sk贸rzany, bo podobno szybko 艣cieraj膮 si臋 i wida膰, 偶e to sk贸ra nie jest. U nas nie ma problemu ze 艣cieraniem czubk贸w, bo mamy sanda艂ki z odkrytymi palcami i og贸lnie mog臋 je poleci膰 jako naprawd臋 dobre dla dziecka, a tak偶e w przyst臋pnej cenie. Nasze kosztowa艂y 39,90.

    Du偶a bu藕ka

    Mama Gacka i Julka (01.03.2004)

    #882463

    chilli

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    ju偶 niejednokrotnie poleca艂am obuwie Bata – kolekcje dzieci臋ce kosztuja w regularnych cenach od 59z艂 do 119 i jest w czym wybrac.

    #882464

    ika

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    Monika polecam BAT臉 – naprawd臋 – za 69 z艂 kupi艂am M艂odemu 2 pary byt贸w – po prostu suuper – z 2 letnia gwarancj膮 na ka偶da par臋 ( wiadomo, ze tyle 偶adne dziecko nosi膰 ich nie bedzie a trwa艂o艣膰 naprawd臋 艣wietna) Sanda艂ki calutkie ze sk贸rki wewn膮trz i zewn膮trz z antypo艣lizgow膮 podeszw膮, profilowane za 39 z艂 i buciki na jesie艅 , przesiczne za 30 z艂 o nr wi臋ksze. A sobie kupi艂am super buciki za 59 z艂. Od tej chwili baardzo polecam bat臋.

    ika i Igor 01.04.2004

    #882465

    monikachorzow

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    od zawsze w bacie ceny by艂y kosmiczne wi臋c nawet nie wchodzi艂am ale na wystawie zobaczy艂am te sanda艂ki i az mnie zamurowa艂o.w poszukiwaniu butk贸w jesiennych najpierw skocze tam a potem dopiero do ccc.

    Monika i Marcinek (15.01.04)



    #882466

    majarzeszow

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    ja kupilam wczoraj, teraz sa przeceny tych bucikow. super sa !!!!

    maja i

    Ada艣

    #882467

    lettka

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    M贸j Kacper ma sanda艂ki z gufo i my艣l臋, 偶e s膮 ok. Ale z tego co wiem, to sk贸r臋 maj膮 wy艂膮cznie w 艣rodku a na zewn膮trz ekologiczn膮. Moj Kacper ma problemy z poceniem si臋 st贸pek i na jesie艅 kryte butki kupi臋 mu ca艂e ze sk贸rki. P贸ki co lata w gufo bo ma w sanda艂akch przewiew i niesk贸rzany wierzch nie przeszkadza.

    Kacperek 06.06.04

    #882468

    mloda

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    A czy maja jaki艣 atest, znak zdrowej stopy?
    pozdarwiamy

    M艂oda i Mateuszek

    #882469

    cait

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    Nie polecam – mamy sandalki z paskiem ochraniajacym palce. Ten pasek juz ma wierzchnia warstwe starta. W srodku szyte jakas ?zylka? bo ostre i bez skarpetek nie da sie zalozyc.

    Oddajcie mi polskie literki!!!!!


    Cait + Alka (15 stycznia 2003)



    #882470

    agakuba

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    Jak do tej pory jedynie na zim臋 bylismy zaopatrzeni w BARTKI a tak poza tym to albo MELANIA albo GUFO i p贸ki co nie narzekam. Buciki s膮 艂adne, sk贸rzane i maj膮 wyprofilowan膮 podeszw臋.

    Agnieszka z Emilk膮 (14.08.2003)

    #882471

    miciumpa

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    Kupi艂am sanda艂ki GUFO i nie mog臋 narzeka膰.

    Kasia i Krzy艣



    #882472

    beem

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    Hej! Przy kupowaniu zwr贸膰 uwag臋 na to co pisa艂y dziewczyny: jaki materia艂 wewn膮trz szczeg贸lnie (sk贸ra?), czy sa profilowane, czy sa lekkie, i czy dobrze wyko艅czone: tj. nie maj膮 w srodku twardych zako艅cze艅 szw贸w, kt贸re mog艂yby ociera膰 Mateuszka. Oczywi艣cie standard to wysoka cholewka i szeroki czubek:-)) GUFO nie maj膮 zdrowej stopy – w ka偶dym razie nie ma ich na li艣cie producent贸w obuwia, og艂oszonej oficjalnie przez CLPO w Krakowie.

    Beata + Szymek (25.04.2004)

    #882473

    beasia

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    my艣l臋, ze te atesty tzw.”zdrowej stopy” niestety nie zawsze 艣wiadcza o tym, ze buciki s膮 dobre dla dziecka-taki atest maja np. Befado, Zetpol i kilka innych podobnych firm, a butow tych chodz膮cemu dzeicku bym nie ubra艂a…

    Anulka 08.06.2004

    #882474

    eli25

    Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    M贸j synek ma sanda艂ki gufo. Fajne sa i dosy膰 tanie. Jestem z nich zadowolana nie narzekam.

    Julia i Gabi (01.04.2004)

Post贸w wy艣wietlanych: 15 - od 1 do 15 (wszystkich: 25)


Musisz si臋 zarejestrowa膰 lub zalogowa膰, 偶eby odpowiedzie膰