cukinia…kabaczek

Postów wyświetlanych: 9 - od 1 do 9 (wszystkich: 9)
  • Autor
    Wpisy
  • #100477

    Anonim

    nie wiem mam cos dlugie, grubego i twardego w domu….kolor…zolto blady…

    i co ja mam z tym zrobic????
    ma byc latwe i dobre…bez wyszukanych skladnikow.

    #2659843

    asik

    Zamieszczone przez nelly
    nie wiem mam cos dlugie, grubego i twardego w domu….kolor…zolto blady…

    i co ja mam z tym zrobic????
    ma byc latwe i dobre…bez wyszukanych skladnikow.

    Sorry ale głupio mi się skojarzyło :Śmiech::Śmiech::Śmiech:



    #2659844

    Anonim

    Zamieszczone przez Asik77
    Sorry ale głupio mi się skojarzyło :Śmiech::Śmiech::Śmiech:

    a ja myslalam,ze przepis juz mam:Niepewny:

    no faktycznie….dziwnie napisalam….:Hmmm…:

    #2659845

    kasia

    może przekroić wzdłuż, wydrążyć środek i położyć farsz – np mięso mielone takie jak do spagetti, posypać serem żółtym i do piekarnika

    #2659846

    aborka

    obrc ze skóry, pokroic w kostke, dodac papryke, pomidory i kiełbase i masz leczo. ja wrzucam do szybkowara na 15 min i gotowe. przyprawiam sola i papryka słodka. pomidory bez skóry i jedna puszka pomidorów

    #2659847

    gargamelek

    możesz usmażyć tak jak kotlety schabowe – w jajku i w bułce lub same posypać solą obsmażyć i potem wymieszać z roztrzepanym jajkiem – usmażyć omlet.

    (oczywiście w obu przypadkach pokrojone w plasterki i obrane ze skóry 😉 )

    Pycha



    #2659848

    kevlar-girl

    Zamieszczone przez aborka
    obrc ze skóry, pokroic w kostke, dodac papryke, pomidory i kiełbase i masz leczo. ja wrzucam do szybkowara na 15 min i gotowe. przyprawiam sola i papryka słodka. pomidory bez skóry i jedna puszka pomidorów

    robię tak samo, tylko dodaję jeszcze pieczarki i 2 ząbki czosnku wgniatam

    #2659849

    kroolik

    A ja kroję na pól cukinię / kabaczek i patison na grubsze plastry,i posypuję solą pieprzem i jakieś zioło i skrapiam cytryną wg gustu. To daję do piekarnika 180 stopni na 20 minut pycha do tego półsłodkie winko. mniam

    #2659850

    viccy

    Zamieszczone przez kroolik
    A ja kroję na pól cukinię / kabaczek i patison na grubsze plastry,i posypuję solą pieprzem i jakieś zioło i skrapiam cytryną wg gustu. To daję do piekarnika 180 stopni na 20 minut pycha do tego półsłodkie winko. mniam

    tak jeszcze nie jadłam, a więc wiem co będę jeść wprzyszłym tygodniu….:Hura!:

Postów wyświetlanych: 9 - od 1 do 9 (wszystkich: 9)


Musisz się zarejestrować lub zalogować, żeby odpowiedzieć

Close