Danonki – jeszcze

Postów wyświetlanych: 2 - od 1 do 2 (wszystkich: 2)
  • Autor
    Wpisy
  • #58307

    kulki

    No właśnie, od dawna mnie to gryzie – czy serki tego typu są z kwaśnego mleka? chyba nie – wydaje mi się (może źle mi się wydaje 😉 że w składzie jest zwykłe mleko w proszku. A przecież najpierw podajemy dziecku przetwory z mleka kwaśnego (kefiry, jogurty, twaróg) – dopiero potem mleko słodkie.
    Dotyczy to też niektórych jogurtów.

    Trochę jestem zakręcona jak czytam skład takich jogurtów czy serków. Jak to właściwie jest? Czy ktoś światły mógłby mi to, prostej kobiecie, wytłumaczyć? 😉

    Kinga i Łucyjka (10 m-cy)

    #745882

    arabella

    Re: Danonki – jeszcze

    Tak na prawdę to sama nie wiem jak podejść do kwestii nabiału dla synka. Danonki są teoretycznie od 3 latek, no ale czy te dorosłe sa lepsze?
    Pytałam o to dziewczyn na innym forum zajrzyj,

    Ania i Bartuś (26.04.2004)

Postów wyświetlanych: 2 - od 1 do 2 (wszystkich: 2)


Musisz się zarejestrować lub zalogować, żeby odpowiedzieć

Close