Garnek rzymski

Postów wyświetlanych: 4 - od 1 do 4 (wszystkich: 4)
  • Autor
    Wpisy
  • #106233

    aborka

    to takie gliniane garnki do pieczenia. chce mamie kupić do chleba… .. no i tak sobie poczytałam. ma któraś? Warto?

    #3953413

    ewa221074

    mam 3 różnej wielkości, sprawdzają się znakomicie chociaż nie piekłam w nim jeszcze chleba, ale za to przeróżne mięsa, kurczaki. Polecam prostokątny bo jest więcej możliwości ułożenia .



    #3953414

    aborka

    Zamieszczone przez ewa221074
    mam 3 różnej wielkości, sprawdzają się znakomicie chociaż nie piekłam w nim jeszcze chleba, ale za to przeróżne mięsa, kurczaki. Polecam prostokątny bo jest więcej możliwości ułożenia .

    no i w czym to lepsze nic naczynie zaroodporne? jest róznica/. ja chce kupić do chleba bo moja mama nam piecze pyszny chleb i to co kilka dni. zapieka tez. ale te do zapiekania , z pokrywka są szersze i boje sie czy nie za szerokie na chleb…:Hmmm…: No a znowu czy taka brytwanka bez pokrywki nada sie do zapiekania.. czy nie lepszy z pokrywką…

    #3953415

    ewa221074

    Zamieszczone przez aborka
    no i w czym to lepsze nic naczynie zaroodporne? jest róznica/. ja chce kupić do chleba bo moja mama nam piecze pyszny chleb i to co kilka dni. zapieka tez. ale te do zapiekania , z pokrywka są szersze i boje sie czy nie za szerokie na chleb…:Hmmm…: No a znowu czy taka brytwanka bez pokrywki nada sie do zapiekania.. czy nie lepszy z pokrywką…

    ja mam z pokrywką i tylko tak używam, czy lepsze od naczynia żaroodpornego to nie wiem bo nie używałam, zaraz zmierzę najwęższy który mam i podam ci wymiary

    mam 12 na 28 cm czyli na chleb chyba by się nadawał

Postów wyświetlanych: 4 - od 1 do 4 (wszystkich: 4)


Musisz się zarejestrować lub zalogować, żeby odpowiedzieć

Close