GUAM- proszę o opinie

No właśnie, próbowałyście czegoś z tej serii? Kusi mnie kupno błotka do zawijania folią, może czegoś jeszcze… ale sama nie wiem. Skuteczne toto?
Pozdrawiam.

Antoś (24.11.03)

8 odpowiedzi na pytanie: GUAM- proszę o opinie

mai2005-08-22 19:38:09

Re: GUAM- proszę o opinie

moja kolezanka smarowala sie kiedys blotkiem i zawijala wlasnie w folijke- robila to u kosmetyczki. cialem byla zachwycona- schudla, ujedrnila i wygladzila gdzie trzeba. i wydala na to maaaaaaaaase kasy 😉 wiec moze takie domowe tez bedzie skuteczne?! bo tansze na pewno…ona robila to dosc czesto- chyba 2 x/tydzien przez miesiac, a za jakis czas znow taka serie

daj znac, jak kuracja!

pozdroweczki!

Amelia 15 m-cy

klucha2005-08-22 21:52:20

Re: GUAM- proszę o opinie

mąż mi kupił takie blotko na allegro :), błotkowałam się i zawijałam w specjalny cyckonosz 😉 (guam do biustu), maż twierdzi że się poprawiło ;-)))

Izka i Zuzia 3 latka 🙂

maduxia2005-08-23 11:22:28

Re: GUAM- proszę o opinie

jak tylko kupię, to dam znać oczywiście. Zmierzę się wzdłuż i wszerz przed i po, zobaczymy…
Pozdrawiam.

Antoś 24.11.03

maduxia2005-08-23 11:23:33

Re: GUAM- proszę o opinie

dam znać, jak tylko kupię i wypróbuję
Pozdrawiam

Antoś 24.11.03

maduxia2005-08-23 11:25:32

Re: GUAM- proszę o opinie

hmmm…. takie na biust też by sie przydało….
Pozdrawiam

Antoś 24.11.03

emalka2005-08-23 17:12:47

Re: GUAM- proszę o opinie

bylam raz u kosmetyczki przd slubem. Nasmarowala blockiem, owinela w folie, przykryla elektrycznym kocykiem. Po wyjsciu z gabinetu zemdlalam na chodnik. Wiecej nie poszlam :)))))))
Ale fakt faktem – juz po razie byla roznica w “fakturze” na udach (nawiasem mowiec – NIENAWIDZE SWOICH UD)
powodzenia w kuracji 🙂

emalka i Zuza

maduxia2005-09-12 11:56:06

Re: GUAM- proszę o opinie

Guam działa. Dokładne wyniki opisałam w wątku viety o chudnięciu.
Pozdrawiam.

Antoś 24.11.03

maduxia2005-09-12 12:00:28

Re: GUAM- proszę o opinie

Ja nie zamdlałam po guamie, chociaz byłam bliska, od tego smrodu…
Za to jekis czas temu mało nie zeszłam po kąpieli wyszczuplającej Tołpy- Leżałam dysząc na kanapie a szanowny małżonek kursował ze szklankami zimnej wody, której wypiłam chyba z litr na raz. Może nalałam za gorącej wody do wanny? Hmmm…. ale przepisowe 45 minut w wodzie wytrzmałam :-))))
Pozdrawiam

Antoś 24.11.03

Znasz odpowiedź na pytanie: GUAM- proszę o opinie?

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Dla starających się
Wyniki testów owulacyjnych - jak interpretować?
Mam pytanie odnośnie testów owulacyjnych - już się pogubiłam w tym wszystkim. Pierwszy test zrobiłam w 11 dniu cyklu. Potem następne cztery w następnych dniach i już sama nie wiem,
Czytaj dalej
Dla starających się
co z tym pecherzykiem?
mam zespół policystcznych jajników,po 3 m-cach leczenia obserwujemy z gin wzrost pęcherzyka. Co 2 dzień mam wizyty czekamy na pęknięcie pecherzyka oby sie udało.czy ktoś sie zetknąłz takim samym problemem?POMÓŻCIE!
Czytaj dalej