Hormony tarczycy

Post贸w wy艣wietlanych: 5 - od 1 do 5 (wszystkich: 5)
  • Autor
    Wpisy
  • #121121

    kasia1k

    Witam

    Chcia艂a si臋 poradzi膰 dzi艣 otrzyma艂am wyniki bada艅 na tarczyc臋 oto one

    TSH 1,489 norma 0,350 – 4,940

    Ft3 2,87 norma 2,00 -4,40

    Ft4 1,27 norma 0,93 – 1,70

    czy to znaczy 偶e wszystko jest dobrze ?

    #5736175

    kamila1985

    Tak, masz dobre wyniki, wszystko w normie.



    #5736176

    kasia1k

    Jestem w 8 tygodniu ci膮偶y strasznie si臋 martwilam bo przed zaj艣ciem wynosi艂o tsh 3.49

    #5736177

    alice22

    Dany w膮tek miesi臋czny zostaje zamkni臋ty w chwili powrotu ze szpitala ostatniej rozpakowanej ci臋偶ar贸weczki.
    Nowy w膮tek miesi臋czny w kt贸rym rozmawiacie ju偶 o dzieciach trzeba za艂o偶y膰 na KONTAKTACH.

    #5736178

    pawlex743

    Wyniki s膮 raeczj dobre, Wszystko b臋dzie ok.

Post贸w wy艣wietlanych: 5 - od 1 do 5 (wszystkich: 5)


Musisz si臋 zarejestrowa膰 lub zalogowa膰, 偶eby odpowiedzie膰