Hormony tarczycy

Witam

Chciała się poradzić dziś otrzymałam wyniki badań na tarczycę oto one

TSH 1,489 norma 0,350 – 4,940

Ft3 2,87 norma 2,00 -4,40

Ft4 1,27 norma 0,93 – 1,70

czy to znaczy, że wszystko jest dobrze?

4 odpowiedzi na pytanie: Hormony tarczycy

kamila19852014-07-30 02:05:18

Tak, masz dobre wyniki, wszystko w normie.

kasia1k2014-07-30 05:35:54

Jestem w 8 tygodniu ciąży strasznie się martwilam bo przed zajściem wynosiło tsh 3.49

alice222014-09-04 09:37:52

Dany wątek miesięczny zostaje zamknięty w chwili powrotu ze szpitala ostatniej rozpakowanej ciężaróweczki.
Nowy wątek miesięczny w którym rozmawiacie już o dzieciach trzeba założyć na KONTAKTACH.

pawlex7432014-10-14 08:18:07

Wyniki są raeczj dobre, Wszystko będzie ok.

Znasz odpowiedź na pytanie: Hormony tarczycy?

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Kupię
wózek/spacerówka/parasolka
Kupię wózek dla chłopca. W nasze takko Wojtek już się nie mieści, może ktoś chce tanio sprzedać jakąś spacerówkę, do której wejdziemy swobodnie? :)
Czytaj dalej
Tematy, których nie znalazłam w forum
Podręczniki - gdzie najtaniej?
Dziewczyny, macie jakiś namiar na w miar tanią księgarnię internetową? Powoli zabieramy się za kompletowanie wyprawki i już mam ciarki na plecach jak pomyślę ile kasy na to pójdzie. W
Czytaj dalej