Łosoś z sosem chrzanowo-koperkowym

1. Łosoś ( ilość płatów w zależności od potrzeby)
2. cytryna
3. koperek
4. chrzan
5. Majonez
6. sól
7. pieprz

folię nasmarować masełkiem, na to położyć łososia i przyprawić solą, pieprzem i obłożyć cytryną ( zawinąć w foli ). Zapiekać w piekarniku koło 40 minut w temperaturze 190 stopni.

sos: majonez + chrzan + duża ilość pokrojonego koperku= wymieszać ( 4 łyżki majonezu + 3 łyżki chrzanu)

upieczonego łososia wysmarować sosem = SMACZNEGO 🙂

Znasz odpowiedź na pytanie: Łosoś z sosem chrzanowo-koperkowym?

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Tematy, których nie znalazłam w forum
spiewa tylko dla Ciebie :)
wpisz swoje imie i poczekaj chwilke :) [url]http://www.obtampons.com/apology[/url] nikt nigdy nie wytatuował:Wow!: się dla mnie :Śmiech:
Czytaj dalej
Karmienie
wprowadzenie kaszy manny-gluten
Witam, Mam problem. Moja 5-miesięczna córcia coraz częściej budziła się w nocy na karmienie piersią, postanowiłam ją dokarmiać. Kaszy smakowe czy kleiki nie zdały egzaminu. Wprowadziłam kaszę manną, nie wiedząc o
Czytaj dalej