mega prolaktyna i niski progesteron

hello girls :Hyhy: (po dlugim czasie :Niepewny:)

odstawilam niedawno tabletki po kilku latach z zamiarem starania sie o dziecko, okresu niet,bole glowy dramatyczne, 24h na dobe od 3 tygodni. spie godzinami, nie moge normalnie funkcjonowac, bo mam mroczki przed oczami i chce spaaaaaac!!!! usg ok tylko torbiel na jajniku, plus endometrium cienkie. lekarz wywolal okres, zlecil badanai hormonow, wklejam wyniki z 3 dnia cyklu.
lekarz nie potrafil mi odpowiedziec od cego te straszne bole glowy, mimo iz na tomografie nic nie wyszlo. faktem jest ze mam teraz bardzo ciezki okres bylym mezem, ale zeby to powodowalo takie bole?! :Niepewny:
mowcie co wiecie i co z ta prolaktyna zrobic, bo be zobciaenia jest ladna, ale po :Hmmm…:

ide dzis do gina znow wyrzygac pol miliona (nienawidze uk za to)

za tydzien colposkopia, bo znow cos sie w szyjce dzieje. dlatego chce zajsc w ciaze,zeby po porodzie moc szyjke usunac, bo to juz 3 raz keidy mam komorki syfne.

(LH) : 5.8 mIU/mL
Follicular phase: 2.4 – 12.6
Ovulation phase: 14.0 – 95.6
Luteal phase: 1.0 – 11.4
Postmenopause: 7.7 – 58.5

Progesterone (PRG) : 0.3 ng/mL
Follicular phase: 0.2 – 1.5
Ovulation phase: 0.8 – 3.0
Luteal phase: 1.7 – 27.0
Postmenopause: 0.1 – 0.8

(FSH) : 5.6 mIU/mL
Follicular phase: 3.5 – 12.5
Ovulation phase: 4.7 – 21.5
Luteal phase: 1.7 – 7.7
Postmenopause: 25.8 – 134.8

Estradiol (E2) : 97.5 pg/mL
Follicular phase: 12.5 – 166.0
Ovulation phase: 85.8 – 498.0
Luteal phase: 43.8 – 211.0
Postmenopause: 5.0 – 54.7
Pregnancy:
1st trimester: 215.0 – 4300.0

?Prolactin (PRL) 0′ : 5.96 ng/mL 4.79 – 23.30
Prolactin (PRL) 60′: 251.60 ng/mL < 10 x PRL 0'

(TSH) : 1.160 mIU/L 0.270 – 4.200
(fT4) : 14.5 pmol/L 12.0 – 22.0

Tematy, których nie znalazłam w forum
yyy...duchy?
Wierzycie? Gdzieś kiedyś słyszałam, że małe dzieci widza duchy. Wkladalam między bajki. Ale po opowiesci Nika, zaczynam głupiec. Twierdzi, że by tu taki żołnierz i mu pokazywał karabele. Zachdze w
Czytaj dalej
Karmienie
dziecko wymiotuje po piersi...a po bebilon pepti nie,co robić
Proszę o rady doświadczonych mam bo mam dylemat... Córka od urodzenia jest karmiona piersią,z racji że mam już jednego alergika i to że ja mam nietolerancję jestem na diecie,tzn nie jem
Czytaj dalej