Problemy z forum !

Postów wyświetlanych: 8 - od 1 do 8 (wszystkich: 8)
  • Autor
    Wpisy
  • #50702

    Anonim

    Przez ostatnie kilka dni nie moglam wejsc na forum – tez tak mialyscie czy to tylko byla wina mojego kompa?
    Przy okazji doszlam do wniosku, ze chyba jestem juz od tego forum uzalezniona
    Po kilka razy dziennie sprawdzalam i szlag mnie trafial jak nie moglam otworzyc tej strony!!!

    Agnieszka i Olenka (01.09.2003)

    http://www.ola.wichlacz.prv.pl/

    #651736

    joanna26

    Re: Problemy z forum !

    a ja myslalam ze mi maz zainstalowal jakas blokade …hahahahahahahaha 🙂 juz jest ok
    aska z olivia i dawidem



    #651737

    bey

    Re: Problemy z forum !

    U mnie było to samo :-/
    Na szczęście już wsjo ok, bo szlag mnie trafiał!

    Nałóg, jak nic nałóg…

    Bey i Nikola (14.01.2004)

    #651738

    kasiaw

    Re: Problemy z forum !

    Ja też miałam problemy z forum, ale dzięki temu poszukałam w internecie kilku przydatnych mi inforamcji, na co nigdy nie miałam czasu jak siedziałam na forum 🙂

    Kasia mama Pawełka

    #651739

    monikachorzow

    Re: Problemy z forum !

    nie mogłam wejść poza główną strone bo ciągle miałam plansze „nie można wyświetlić strony”.trwało to 1 dzień i juz jest ok.

    Monika i Marcinek (15.01.04)

    #651740

    anies

    Re: Problemy z forum !

    potrzebny był minusik 😉

    Anies i Wojtuś (23.07.2003)



    #651741

    Anonim

    Re: Problemy z forum !

    Minusik ???

    Agnieszka i Olenka (01.09.2003)

    http://www.ola.wichlacz.prv.pl/

    #651742

    chica

    Re: Problemy z forum !

    Mialam ten sam problem i tez mnie szlag trafial…a wine probowalam zrzucic na Bogu ducha winnego kolege, ktory dzien wczesniej porzadkowal nam komputer i usunal troche smieci

    Ola (16.10.03)

Postów wyświetlanych: 8 - od 1 do 8 (wszystkich: 8)


Musisz się zarejestrować lub zalogować, żeby odpowiedzieć

Close