pstrag z koprem i cytryna

Postów wyświetlanych: 5 - od 1 do 5 (wszystkich: 5)
  • Autor
    Wpisy
  • #107115

    kantalupa

    4 pstragi, wyczyszczone, bez glow
    ok. 1/3 szklanki bulki tartej
    polowka delikatnej cebuli albo ze dwie, trzy szalotki
    2 zabki czosnku
    1 lyzeczka skorki cytrynowej
    1-2 lyzki soku cytrynowego
    2 lyzki posiekanego swiezego kopru
    ok. 1/3 szklanki oliwy
    sol pieprz do smaku

    nagrzac piekarnik do 200 stopni
    cebule i czosnek wrzucic do blendera, najlepiej, zeby zrobila sie z tego pasta
    wymieszac z bulka tarta, sokiem z cytryny, koprem, dodac polowe oliwy, doprawic sola i pieprzem do smaku

    pstragi natrzec reszta oliwy sola i pieprzem, nadziec pasta cytrynowo-koperkowa
    ulozyc na blaszce wylozonej folia aluminiowa i wstawic do pieca na 20-30 minut (zalezy od wielkosci ryby) albo do czasu, gdy skorka lekko sie zbrazowi a miesa bedzie sie rozdzielac pod widelcem

    #4312757

    Anonim

    w Polsce szykuje sie kolejna edycja programu „Ugotowani”.

    To program dla Ciebie!

    Przyjedziesz wygrać? 🙂



    #4312758

    kantalupa

    Zamieszczone przez nesfree
    w Polsce szykuje sie kolejna edycja programu „Ugotowani”.

    To program dla Ciebie!

    Przyjedziesz wygrać? 🙂

    bez szans:( wlasnie podpisalam kontrakt na kolejny rok tutaj
    ale jak wroce, pojde do wszytskich ugotowanych czy innych tam programow:D:D:D

    #4312759

    Anonim

    ok. Trzymam za słowo! 🙂

    #4312760

    asik

    Zamieszczone przez nesfree
    w Polsce szykuje sie kolejna edycja programu „Ugotowani”.

    To program dla Ciebie!

    Przyjedziesz wygrać? 🙂

    Lubię ten program 🙂
    Czekam niecierpliwie na drugą edycję, kiedy będzie?

Postów wyświetlanych: 5 - od 1 do 5 (wszystkich: 5)


Musisz się zarejestrować lub zalogować, żeby odpowiedzieć

Close