pytanie do obytych z kompem

Postów wyświetlanych: 9 - od 1 do 9 (wszystkich: 9)
  • Autor
    Wpisy
  • #50907

    Anonim

    mamy ostatnio maly problem z kompem. nie chce nam uzywac polskich liter ale tylko na explorerze. zamiast polskich liter sa jakis znaczki, kreski, nawiasy. w wordzie jest wszystko ok, na gg tez. moze ktos bedzie wiedzial co z tym zrobic.

    ania z małą olivią (13.02.2004)

    #654890

    karmiza

    Re: pytanie do obytych z kompem

    wejdź tutaj:

    na pewno, ktos coś Ci doradzi. Pozdrawiam!!!

    Karolcia i Tosia (02.05.2004)



    #654891

    lea

    Re: pytanie do obytych z kompem

    Nie wiem, czego już próbowaliście.. może wystarczy tylko w menu widok ustawić odpowiednie kodowanie (ISO, Europa śr.)? Choc pewnie próbowaliście już…

    Lea i Mateuszek (14.03.03)

    #654892

    Anonim

    Re: pytanie do obytych z kompem

    skleroza nie boli

    ania z małą olivią (13.02.2004)

    #654893

    Anonim

    Re: pytanie do obytych z kompem

    jest tak ustawione a komp dalej nie abla

    ania z małą olivią (13.02.2004)

    #654894

    mamaala

    Re: pytanie do obytych z kompem

    trzeba być zalogowanym żeby czytać SV 🙂

    Aga i Ala (10.02.2003)



    #654895

    karmiza

    Re: pytanie do obytych z kompem

    No tak, ale to chyba nie problem….

    Karolcia i Tosia (02.05.2004)

    #654896

    mamaala

    Re: pytanie do obytych z kompem

    chyba nie…

    Aga i Ala (10.02.2003)

    #654897

    karmiza

    Re: pytanie do obytych z kompem

    :)))))))))))

    Karolcia i Tosia (02.05.2004)

Postów wyświetlanych: 9 - od 1 do 9 (wszystkich: 9)


Musisz się zarejestrować lub zalogować, żeby odpowiedzieć

Close