TGI-ajowe nadzienie do ciasta BROWNIE

Postów wyświetlanych: 5 - od 1 do 5 (wszystkich: 5)
  • Autor
    Wpisy
  • #108342

    nunak

    jak w tytule…..
    kto jadł takowe ciacho w tejże restauracji….

    double chocolate sie zwie czy jakos tak…….

    szukam pomysłu jak wykonac takie nadzienie do murzynka…….

    #4548246

    piggy

    Nunak, chyba nie do końca wiem jakie może być to nadzienie, napiszę Ci jakie ja robię góry na czekoladowe ciasta:

    i gdyby ten zrobić z Danielsem zamiast innego alko to nawet by pasował do TGI :Hmmm…:

    a poza tym ten jest fajny



    #4548247

    nunak

    Zamieszczone przez anko.
    Nunak, chyba nie do końca wiem jakie może być to nadzienie, napiszę Ci jakie ja robię góry na czekoladowe ciasta:

    i gdyby ten zrobić z Danielsem zamiast innego alko to nawet by pasował do TGI :Hmmm…:

    a poza tym ten jest fajny

    kurcze fajne te oba linki…………

    pracochłonne starsznie te kremy……..

    tego Gutenberga juz czytałam i się zastanawiam czy da rade nim przełozyc takiego murzynka……….. bez gruszek…….
    i czy obowiązkowe jest nasączanie ciasta czymś?

    #4548248

    piggy

    Ja robiłam dokładnie, ale myślę, że pokojnie można pominąć.
    Tylko Gutenberga nie robiłam nigdy z górną warstwą ciasta, myślę, że krem jest zbyt delikatny.

    #4548249

    nunak

    Zamieszczone przez anko.
    Ja robiłam dokładnie, ale myślę, że pokojnie można pominąć.
    Tylko Gutenberga nie robiłam nigdy z górną warstwą ciasta, myślę, że krem jest zbyt delikatny.

    otóż to……

Postów wyświetlanych: 5 - od 1 do 5 (wszystkich: 5)


Musisz się zarejestrować lub zalogować, żeby odpowiedzieć

Close