uzywanie polskich znakow na forum – HELP!!!

Postów wyświetlanych: 5 - od 1 do 5 (wszystkich: 5)
  • Autor
    Wpisy
  • #57437

    iwi

    Odkad pamietam, zawsze moglam uzywac polskich znakow piszac w necie. Od jakiegos czasu nie moge!!!!!! Tak nagle pisze, pisze, a tu mi dziwne znaki wyskakuja zamiast polskich znakow. Nie wiem co sie stalo, czy przez przypadek zmienilam cos w ustawieniach, czy co? NIe potrafie sama dojsc przyczyny. Teraz pisanie jest dla mnie bardzo uciazliwe, bo przyzwyczajona, ciagle sie myle i wpisuje polskie znaki, jak pisze wiadomosc na forum, to przed wyslaniem musze dwa razy sprawdzac i poprawiac przed wyslaniem. Juz mam tego serdecznie dosc.
    Bardzo prosze o pomoc jakas komputerowa znawczynie

    Iwcia i Laurusia 26.04.03r

    #734962

    teo

    Re: uzywanie polskich znakow na forum – HELP!!!

    maż mi tu podpowiada ze musisz wejsc do panelu sterowania i tam jest część KLAWIATURA i sobie musisz ustawić 🙂
    jak soebie nie poradzisz to najwyzej pisz na priv – bartek ci sie postara pomoc – bo to tez zalezy od systemu w kompie….

    powodzenia

    ILONA I KUBEK 2,5 roku



    #734963

    Anonim

    Re: uzywanie polskich znakow na forum – HELP!!!

    Może spróbuj tak: widok>kodowanie> powinno byc Europa srodkowa (ISO) – to jeśli uzywasz explorera.
    W mozilli : View>charakter encoding> central european

    To mi tylko przychodzi do głowy, sprawdź.

    roczny Jaś + Jovanka(luty’05)

    #734964

    iwi

    Re: uzywanie polskich znakow na forum – HELP!!!

    dzieki, sprawdzilam i tak wlasnie mam ustaowine, czyli to nie to :((

    Iwcia i Laurusia 26.04.03r

    #734965

    aneta

    Re: uzywanie polskich znakow na forum – HELP!!!

    A naciśnij jednocześnie Ctrl i Shift (te z lewej strony). Czasem przez przypadek tak się naciśnie i się klawiatura przełącza.
    Może to to?

    Aneta i Maciuś (21.06.2004)

Postów wyświetlanych: 5 - od 1 do 5 (wszystkich: 5)


Musisz się zarejestrować lub zalogować, żeby odpowiedzieć

Close