Wyniki krwii

Postów wyświetlanych: 4 - od 1 do 4 (wszystkich: 4)
  • Autor
    Wpisy
  • #115177

    izabel-la1986

    Witam odebrałam dzisiaj wyniki syna i poziom
    WBC jest 5.07 a norma 5.50-14.00 czy to jest zły wynik?

    #5295968

    aguq

    Zamieszczone przez izabel-la1986
    Witam odebrałam dzisiaj wyniki syna i poziom
    WBC jest 5.07 a norma 5.50-14.00 czy to jest zły wynik?

    w jakim wieku jest syn? Niski poziom WBC to oslabienie, może był jakoś niedawno chory?

    Może to też świadczyć o zaburzeniach tarczycy (ja tak miałam).



    #5295969

    izabel-la1986

    Ma 2 latka.
    Byłam już u lekarz powiedział, że tak małe odchylenie od mormy nic nie znaczy.

    #5295970

    marinka1974

    Zamieszczone przez izabel-la1986
    Ma 2 latka.
    Byłam już u lekarz powiedział, że tak małe odchylenie od mormy nic nie znaczy.

    Dla świętego spokoju można powtórzyć badanie.

Postów wyświetlanych: 4 - od 1 do 4 (wszystkich: 4)


Musisz się zarejestrować lub zalogować, żeby odpowiedzieć

Close