dobre na zakaski na imprezki, nawet moj wujaszek,ktory wszystkiego sie brzydzi praktycznie zjadl sam i chcial wiecej:)
okragle krakersy ( ja lubie warzywne, no ale wedlug smaku), posmarowac je serkiem ziolowo-czosnkowym, na to maly kawalek lososia (ma przykryc krakersa), kawalek serka plesniowego (zwyklego lub blue)na wierzch, mozna polaczyc z kawalkiem ogorka i /lub pomidora. dla mnie pychoty. wazne, zeby zrobic nie na dlugo przed podaniem, inaczej bedzie sie mialo do czynienia z kapciami:) do godz. jest ok, sol rozmiekcza szybko.oblizuje sie:)
1 odpowiedzi na pytanie: kanapeczki
Ja narobiłam kiedys cały talerz i nie zeszły wszystkie od razu, a potem zmiękły i juz nie były apetyczne. Zostało mi pół talerza i nie wiedziałam co z tym zrobić. Na poczatku w smaku faktycznie były dobre, takie chrupiące ( tylko ze ja bez pleśniowego zrobiłam). Wiec najlepiej robic przed imprezą gdzie ma byc duzo gości, i gdzie na pewno szybko zejda:)
Znasz odpowiedź na pytanie: kanapeczki