Jaki ryż do chińszczyzny?

Postów wyświetlanych: 6 - od 1 do 6 (wszystkich: 6)
  • Autor
    Wpisy
  • #40953

    wasia

    Lubimy chińszczyznę, ale dla mnie biłay ryż jest dość mdły a mąż nie lubi podprażonego i potem ugotowanego… Może znacie jakieś przepisy na ryż z przyprawami… Albo przygotowany na jakiś inny ciekawy sposób?
    Z góry dziękuję 🙂

    Asia i Ola (12,5 m-ca!)

    #535449

    princesa

    Re: Jaki ryż do chińszczyzny?

    ja do chińszczyzny daje ryż ugotowany z dodatkiem curry i wychodzi taki fajny żółciutki i pikantny!

    pozdrawiam/princesa

    #535450

    majkal

    A no wlasnie. Lepszy jest ryż ciemny czy biały?

    #535451

    m-muszka

    Ciemny jest zdrowszy. Z chińszczyzną kojarzy mi się raczej biały, ale zdecydowanie wolę biały.

    #535452

    aga-675

    Dodaj do ryżu curry i bulion, będzie smaczniejszy

    #535453

    gloston

    Ja preferuję ryż basmati 🙂 Czy jakoś tak – najzdrowszy i najsmaczniejszy.

    Pozdrawiam, Ala

Postów wyświetlanych: 6 - od 1 do 6 (wszystkich: 6)

Musisz się zarejestrować lub zalogować, żeby odpowiedzieć

Close