huggiesy- wasze opinie

Odkąd pojawiły sie nowe pampersy – słysze o nich bardzo rózne opinie, jednym pasuja, drugim mniej. Pawełek do tej pory używał Pampersów Total Care, bywało, ze po nocy nie wytrzymywały…obawiam się co będzie sie działo w tych nowych pieluszkach. Rozważam przejście na huggiesy, nie wiem natomiast jakie kupić. Kiedys próbowałam huggies standard i Paweł miał od nich uczulenie, czy freedom sa lepsze? Wiem, ze są droższe od Pampersów, ale może lepsze?
Jakie są Wasze doświadczenia z tymi pileluchami?

Magda i Pawełek ur. 29.11.2002

8 odpowiedzi na pytanie: huggiesy- wasze opinie

monikaapj2004-10-06 11:09:20

Re: huggiesy- wasze opinie

huggies freedom – świetne, używam od początku, miękkie, delikatne, super długie rzepy. Tylko ta cena… ale polecam całym sercem, choć ostatnio przeszłam do pieluchowej drugiej ligi i używam “Jasiów i Małgoosi” z Plusa i też są ok.

Monika i Basia (22.09.2003)

2004-10-06 11:19:42

Re: huggiesy- wasze opinie

póki jeszcze Krzyś nosił pieluchy używałam huggiesów freedom i sprawdzały się super; pampersy były wg mnie bardziej ”papierowe”, te są miękkie, mają szersze rzepy- wg mnie są lepsze od pampersów;

[i]Ewa i Krzyś (20 mies.)

figa2004-10-06 11:48:04

Re: huggiesy- wasze opinie

Wygląda na to, że mam inne doświadczenia z huggiesami 🙁
Na codzień używamy fioletowych pieluch tesco i są w porządku.
Kiedy jednak Ptyśa odparzyła pupę podczas biegunki, kupiłam małą paczkę huggiesów freedom.
I byłam wściekłą jak diabli, bo KAŻDA pielucha zbijałą się w grudy i Ptyśka kazała sobie zdejmować pieluchę (suchą!) po 20 minutach.
Teraz na dzień używamy pampersów first steps. Ale w Auchan natknęliśmy się na promocję Pull’upsów – cena atrakcyjna, pieluszki takie dziewczęce, różowiutkie z Myszką Miki 😉
Kupiliśmy je. I znów rozczarowanie – pękają spawy i żelowe kulki wysypują się z pieluchy.
Coś nie mamy szczęścia do Huggies’ów ;))))

Beata i Ptysia (30.01.03)

paula262004-10-06 18:21:35

Re: huggiesy- wasze opinie

u nas tylko Huggiesy nie powoduja uczulenia borysowej pupy. Freedom a teraz również Super Flex są super mięciutkie, chłonne i wogóle super, super polecem(y). są trochę droższe od Pampersów, ale warte swojej ceny.

Edited by Paula26 on 2004/10/07 14:18.

ellenka252004-10-06 19:44:53

Re: huggiesy- wasze opinie

a moje dziecie miało wysypkę od huggisów ;-((
pozdrawiam
p.s a moze mi ktos w końcu powie czy mówi się hadżesy czy hagisy? bo ja juz zgłupiałam 😉 i nie wiem… kazdy mówi inaczej …

Ola z Natalią- 2.06.2003

ellenka252004-10-06 20:43:40

Re: huggiesy- wasze opinie

dzięki, tak tez zawsze mówiłam a nie wiedzieli o co mi chodzi… dlatego zgłupiałam 😉
pozdr

Ola z Natalią- 2.06.2003

leszczynka2004-10-07 10:09:26

Re: huggiesy- wasze opinie

Dla nas najlepsze.

LESZCZYNKA ,Mati,Natka i Emi.

garfield2004-10-07 12:55:32

Re: huggiesy- wasze opinie

Zadajac takie pytanie mozesz usłyszec tyle opinii ile osób Ci odpowie 😉
To wszystko zalezy od dziecka, jednemu beda pasowłay a innemu nie.
My uzywamy huggiesow cały czas odkad jak Sara miala 3 mies dostała uczulenie na pampersy.
Cały czas kupujemy freedom i dla nas sa rewelacyjne. Nigdy nie przeciekaja, nic sie nie zbija, sa wygodne (nie zwisaja po 30min jak pampersy… Maja super rzepy i ostanio dodali ściągacze z tyłu co tez uwazam za super pomysł. Wiec my z huggies frredom jestesmy w 100% zadowoleni. No moze poza ceną, ale mam nadzieje ze niedlugo przestaniemy pieluch uzywac, bo postępy są :))
pozdrawiamy

Gosia i Sara ur 23.09.02

Znasz odpowiedź na pytanie: huggiesy- wasze opinie?

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Dla starających się
Dziś termin @-zwariuję!
Dziewczyny, qrcze !Po ostatnim cyklu obiecywałam, że nie będę się nakręcać...ale ja głupia byłam. Wariuję normalnie od rana...Może dlatego,że dzieje sie coś naprawdę dziwnego: od 3-ech dni mam bóle
Czytaj dalej
Oczekując na dziecko
co u was kwietniówki?
No własnie? Ja własnie wróciłam po tygodniowym zwolnieniu, bo mialam ciut problemów z brzuszkiem. A tak poza tym coraz lepiej. Mdłości brak. Jem jak smok - a jeszce nic nie
Czytaj dalej