Wczasy odchudzające velaves – jakie opinie?

Jakiś czas temu już myślałam nad takim wyjazdem, może wtedy zmotywuję się porządnie i efektywnie do odchudzania, przede wszystkim do zdrowego odżywiania i zdrowego trybu życia, bo teraz to z tym różnie:) Była któraś z Was na takich wczasach? Może znacie też jakieś inne miejsca, gdzie prowadzą takie typu wyjazdy? O tym słyszałam od znajomej, polecała. Na ich stronie wdziałam, że mają normalne wczasy odchudzające, ale również ofertę przedsmaku odchudzania. Warto?:)

8 odpowiedzi na pytanie: Wczasy odchudzające velaves – jakie opinie?

bratek2012-01-05 10:50:16

byłam , rok temu
2 tygodnie
zapał miałam ale na krótko wystarczył
byłam w Jastrzębiej Górze

maduxia2012-01-05 10:52:10

znajoma jeździ od lat, dwa razy do roku na 2 tygodnie do Gołubia, dieta jakiegoś dr Bardadyna? Wtrynia same warzywa popijając sokiem z buraków… od lat miota się dycha w górę, dycha w dół

bratek2012-01-05 10:54:23

Bardadyn to nie same warzywa
ciekawe dlaczego ona tak tylko je:Hmmm…:

maduxia2012-01-05 10:56:20

to może się mi pochrzanilo coś, nawet jest to bardzo prawdopodobne…. Może to raczej doktór Ewa? Ta od postu warzywnego? :Hmmm…:

Izka, co masz na kinekta? :Hyhy: bo ja w grease dance wymiatam :Fiu fiu:

bratek2012-01-05 10:59:17

odpisałam na pogaduchach aby tu nie zaśmiecać

maduxia2012-01-05 11:00:05

widziałam, dzięki

się zmęczyłam tym skakaniem za Tobą :Hyhy:

mamamima2012-01-05 11:05:45

w Gołubiu znam to miejsce, teściowe jeźdżą tam co roku na domek, często widziałam te osoby, jak chodziły z kijkami w około jeziorka;-) miejsce urocze:)
a ktoś z Was w velavesie byl?

bep2012-01-05 13:28:19

Zamieszczone przez maduxia:znajoma jeździ od lat, dwa razy do roku na 2 tygodnie do Gołubia, dieta jakiegoś dr Bardadyna? Wtrynia same warzywa popijając sokiem z buraków… od lat miota się dycha w górę, dycha w dół
O! Moje Wujostwo jeździ do Gołubia. Oni tak dla sportu. Waga rzeczywiście im spada i dostają kopa na długi czas. Służy im to chyba nieźle (mimo, że kg wracają). Oboje mają więcej niż 80 na karku. Zdrowi. Silni. Mają jeszcze ochotę na wyjazdy, spotkania towarzyskie. Chyba warte zachodu :Hmmm…:

Znasz odpowiedź na pytanie: Wczasy odchudzające velaves – jakie opinie??

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Bliźniaki, trojaczki i …
Nasze przepisy - pomóż innym dobrze pojeść
Założę ten wątek, chociaż liczę się z tym, że przepadnie gdzieś w otchłani forum. Czekam na Wasze przepisy. Bez ograniczeń na jakikolwiek rodzaj dania czy coś takiego. Jeśli upichcicie coś fajnego
Czytaj dalej
Mam z dzieckiem taki problem
Ospa - obłędna wysypka
Dziewczyny mam pytanie, Leoska jest mega wysypana i niestety skarzy się że ją boli pupa podejrzewam że zrobiły jej się tam jakies krostki maiłyscie może problem z wykwitami że tak
Czytaj dalej