BADANIA-poradźcie

Co o tym sadzicie? Nie mam pojecia jak to mam rozumieć:
CMV IgG 175.6 AU/ml (max 15)
IgM 0,182 (wynik ujemny <0.500)

FSH 5.33 mlU/ml (norma 2.8 – 11,3)
LH 3.11 ( 1.1 – 11.6)
Dzieki bardzo!
zagubiona ana

1 odpowiedzi na pytanie: BADANIA-poradźcie

miyu2005-03-10 09:07:00

Re: BADANIA-poradźcie

cytomegalia – kiedyś przechodziłaś a obecnie nie chorujesz
LH w normie, FSH w normie
na moje oko OK 😉

Miyu i Aniołek (6.11.2004 – 27 tc)

Znasz odpowiedź na pytanie: BADANIA-poradźcie?

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Dla starających się
BADANIA-zerknijcie
Co o tym sadzicie? Nie mam pojecia jak to mam rozumieć: CMV IgG 175.6 AU/ml (max 15) IgM 0,182 (wynik ujemny <0.500) FSH 5.33 mlU/ml (norma 2.8 - 11,3) LH 3.11 ( 1.1
Czytaj dalej
Oczekując na dziecko
ciąża czy nie?
powiedzcie, co o tym sadzicie? 28 grudnia mialam ostatni okres. zrobiłam test, wyszedł niepozytywnie. mimo to, nadal nie mam okresu. poszłam do lekarza, ale ten nie mógl jeszcze kategorycznie stwierdzić,
Czytaj dalej