Indyk skorupce parmezanowej!

Mniaaaaaaaam.
Filet z indyka rozbić na kotlet, przyprawić (kucharek lub wegeta), opanierować: mąka, jako, bułka tarta pół na pół ze startym parmezanem. Smażyć jak kotleta.
Gorąco polecam!

Ala i Filipek (29.07.2003)

Karmienie
sposób odciągania pokarmu
W jaki sposób odciągacie pokarm? tz. jak długo, z jakimi przerwami, z jednej czy obu piersi? Pytanie kieruje do mam które karmią butelką odciągniętym pokarmem. Pigmej
Czytaj dalej
Noworodek, niemowlę
Obtarte kolanka od raczkowania
Od kilku dni Julcia dość intensywnie raczkuje po całym domu. Dzisiaj przed kąpielą zauważyłam, że ma czerwone, poobcierane kolanka. Zastanawiałam się czy nie ma na przykład jakichś ochraniaczy na kolanka,
Czytaj dalej