zapomnialam

Postów wyświetlanych: 6 - od 1 do 6 (wszystkich: 6)
  • Autor
    Wpisy
  • #43096

    xoxo

    jak sie wkleja fotki, wiec testuje

    [obrazek]http://im1.shutterfly.com/procserv/47b4dd28b3127cceba5b82013de00000002610[/obrazek]

    xoxo i KAYA 3.27.03

    #564071

    xoxo

    Re: zapomnialam

    [obrazek]http://im1.shutterfly.com/procserv/47b4dd28b3127cceba5a7ac69c270000003610[/obrazek]

    xoxo i KAYA 3.27.03



    #564072

    Anonim

    Re: zapomnialam

    czy mi sie wydaje, czy u Ciebie taka sama sytuacja jak u mnie…..? zdjecie widac – jak sie je otworzy po linku, a nie widac go na forum………. u mnie to samo:
    [obrazek]http://gucia.w.interia.pl/x.jpeg[/obrazek]

    a myslalam , ze to u mnie w kompie cos sie poprzestawialo, ale chyba jednak nie..;-))

    #564073

    xoxo

    Re: zapomnialam

    Ten sam problem i jak go to rozwiazac?

    xoxo i KAYA 3.27.03

    #564074

    Anonim

    Re: zapomnialam

    mam takie pomysly…………..:
    1. poprosic jakas forumowa kolezanke, zeby wstawila zdjecie za nas……
    2.sformatowac komp ( w tej kwestii jestem skazana na meza,…wiec na razie odpada:-) )
    3. moze ma to zwiazek z kiepsko dzialajacym forum, ale chyba nie bo jednak dziewczyny wrzucaja zdjecia…………..

    Stawiam na punkt 2- ja mam podejrzenia co do swojego kompa – mysle, ze problemy moga miec zwiazek z pewnym webakceleratorem (ktorego juz odinstalowalam)………..-NetSonic moze tez tego uzywasz/ las …..?

    #564075

    Anonim

    czemu mnie ocenzurowalo……?

    ??? :-)))

Postów wyświetlanych: 6 - od 1 do 6 (wszystkich: 6)


Musisz się zarejestrować lub zalogować, żeby odpowiedzieć

Close