Schab z fetą

Postów wyświetlanych: 6 - od 1 do 6 (wszystkich: 6)
  • Autor
    Wpisy
  • #80507

    anek79

    Kotlety rozbijam, solę, pieprzę i odstawiam na 2 godziny do lodówki. Kroję słupki z sera fety (ja kupuję zielony firmy Mlekowita), i cienkie słupki z czerwonej papryki. Zawijam ser, papryczkę w schab, spinam wykałaczką i smarzę na patelni. Smakują wyśmienicie…polecam Ania

    #1109952

    gosik

    Re: Schab z fetą

    Bardzo dobre, były dziś u nas na stole 🙂

    Pozdrawiam
    Gosia Filippos i Igorros



    #1109953

    iwona26

    Re: Schab z fetą

    Też zrobiłam dziś. Smakowały.

    Marta 30.08.2003 i Lenka 19.08.2005

    #1109954

    Anonim

    Re: Schab z fetą

    ale optaczasz to w czyms????

    Nelly i rajdowiec Hubi

    #1109955

    anek79

    Re: Schab z fetą

    Nie optaczam, ale myślę że z powodzeniem można.

    Ania i Antoś 07.10.2005

    Edited by anek79 on 2006/09/27 23:38.

    #1109956

    ahimsa

    Re: Schab z fetą

    Było przepyszne! Wzbogaciłam to jeszcze o czosnek:)
    I baaardzo syte! Po dwóch roladkach byłam pełna! Ale chyba jest ciężkostrawne, bo potem mnie żołądek bolał, ale ja już tak mam;)


    14.10.2004 Mati

Postów wyświetlanych: 6 - od 1 do 6 (wszystkich: 6)


Musisz się zarejestrować lub zalogować, żeby odpowiedzieć

Close